Upgrade mit hohem Rabatt + exklusive RAD Server-Schulung Weitere Infos

InterBase 2020 Update 6, released! Weitere Infos

RAD Studio 12.1 Athen jetzt verfügbar! Weitere Infos

Webinar: What's New in RAD Studio 12.1 Athens Zur Wiedergabe

Entdecken Sie die brandneue Getit-Seite

Attraktive Rabatte auf InterBase 2020 für OEM oder VARs – Vertrieb

Verlängern Sie jetzt Ihre Update Subscription Lizenz! Weitere Infos

Pressemitteilungen

RAD Studio 10 Seattle is de snelste weg voor C++ en Delphi-ontwikkelaars om nieuwe en bestaande applicaties klaar te stomen voor Windows 10, OS X, iOS, Android en IoT

SAN FRANCISCO - 31 august 2015 Embarcadero Technologies een vooraanstaande leverancier van softwareoplossingen voor de ontwikkeling van applicaties en databases, lanceerde vandaag Embarcadero® RAD Studio™ 10 Seattle. Dat is de meest recente versie van zijn snelle ontwikkelingsplatform voor applicaties voor Windows 10, OS X, mobiele toestellen en het Internet of Things (IoT). RAD Studio 10 Seattle wijst de drie miljoen C++ and Delphi-ontwikkelaars in de Embarcadero-gemeenschap de weg naar Windows 10 én biedt hen de mogelijkheid om hun bestaande applicaties en infrastructuur snel uit te breiden naar Windows 10, Mac en mobiele toestellen. RAD Studio 10 Seattle verhoogt niet alleen de productiviteit bij de ontwikkeling van software dankzij de verbeterde IDE (integrated development environment), maar ook de runtimeprestatie en kwaliteit op alle platformen. Bovendien biedt deze versie meer dan twintig innovaties op het vlak van coderingsproductiviteit en een verdubbeling van de capaciteit voor IDE-projecte

Dankzij RAD Studio 10 Seattle creëren ontwikkelaars heel gemakkelijk nieuwe datarijke, hypercoherente en visueel verbluffende applicaties voor Windows 10 en breiden ze die Windows 10-oplossingen snel en kostenefficiënt uit naar OS X, mobiele toestellen en IoT. Met de nieuwe Windows 10 servicecomponenten VCL Controls, Styles en Universal Windows Platform zijn VCL- en FMX-applicaties snel en gemakkelijk af te stemmen op Windows 10. De geoptimaliseerde ontwikkelingservaring is te danken aan dubbel zoveel beschikbaar geheugen voor grote projecten, nog betere multischermondersteuning en een verbeterde Object Inspector. Met RAD Studio 10 Seattle kunnen ontwikkelaars applicaties tot vijf keer sneller leveren voor meerdere platformen (desktops, mobiele toestellen, de cloud en databases), inclusief de 32-bit- en 64-bit-versie van Windows 10.

“De succesvolle lancering van Windows 10 door Microsoft en het massale gebruik ervan jaagt de vraag van de klant de hoogte in. Zo ontstaat vanzelf een wereld van nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars en softwareorganisaties die zich op Windows 10 richten. Met RAD Studio 10 maken we het geweldig gemakkelijk om applicaties voor Windows 10 te creëren en om oudere Windows-applicaties te upgraden naar Windows 10. Tegelijk bieden we de mogelijkheid om die oplossingen uit te breiden naar iOS, Android, Mac en IoT”, aldus Michael Swindell, Senior Vice President of Products bij Embarcadero. “In de loop der jaren heeft Embarcadero de grootste groep Windows-ontwikkelaars buiten Microsoft zelf opgebouwd. RAD Studio 10 Seattle is verreweg onze grootste upgrade in jaren. De bedoeling ervan is om de honderdduizenden Windows VCL-ontwikkelingsteams en de miljoenen ontwikkelaars te helpen om hun apps en klanten de weg te wijzen naar Windows 10. En dat op een snelle, kostenefficiënte manier, waarbij gebruiksgemak, een hoge kwaliteit en krachtige prestaties centraal staan.”

Voordelen van RAD Studio 10 Seattle

  • Allesomvattende Windows 10-ondersteuning : Delphi- en C++Builder-ontwikkelaars kunnen hun VCL- en FMX-applicaties op een snelle manier naar Windows 10 upgraden. Dankzij de Windows 10- en native UWP/RT-componenten en API’s, de Windows 10 VCL User Experience-besturingen en de bijgewerkte Windows 10 FMX-ondersteuning kunnen die apps de nieuwste functies van Windows 10 benutten.
  • Verdubbeling van de IDE-projectcapaciteit : Een herontworpen product- en buildmanagementsysteem verdubbelt het IDE-geheugen, wat leidt tot meer stabiliteit en verbeterde prestaties – vooral bij het beheer van grote projecten waarbij meerdere platformen in het spel zijn.
  • Eerste CLANG Enhanced RAD C++ voor Windows 10 en mobiele toestellen : C++Builder 10 introduceert de eerste CLANG enhanced C++ compiler ter wereld voor Windows en mobiele toestellen met RAD PME-uitbreidingen die een snelle ontwikkeling voor Windows en meerdere platformen mogelijk maken. De nieuwe C++Builder compiler biedt een strakke integratie met VCL voor Windows- en FMX-crossplatformstructuren, volledige C++11-programmeertaalondersteuning en op ARC (Automatic Reference Counting) gebaseerd geheugenbeheer voor C++ op mobiele toestellen. Bovendien is deze oplossing compatibel met oudere versies.
  • Kwaliteit, stabiliteit en documentatie : Dankzij grote veranderingen en verbeteringen zijn de ontwikkelings-, test- en documentatieprocessen beter afgestemd op de vele platformen en programmeertalen die RAD Studio 10 Seattle ondersteunt. RAD Studio 10 Seattle biedt bovendien nieuwe eigenschappen en functies voor alle ondersteunde platformen en programmeertalen die een hogere kwaliteit, meer stabiliteit en een betere documentatie garanderen.
  • “Aangezien ondernemingen en onafhankelijke softwareverkopers hun investeringen in mobiele applicaties versnellen, verwachten we dat de behoefte aan crossplatformontwikkelingsomgevingen zoals RAD Studio alleen maar zal toenemen”, vertelt Al Hilwa, researchdirecteur voor softwareontwikkeling bij IDC. “Dankzij de lancering van Windows 10 gaat men hoogstwaarschijnlijk extra investeren om bestaande applicaties op te frissen, zodat ze nieuwe gebruikerservaringen bieden.”

Beschikbaarheid
RAD Studio 10 Seattle, Delphi 10 en C++Builder 10 zijn nu verkrijgbaar bij Embarcadero en zijn partners. Ga voor de prijzen naar de onlinewinkel op app-development-tools-store.

Een gratis proefversie kunt u downloaden op http://www.embarcadero.com/products/radstudio/downloads zum Download.

Tweet this
: .@EmbarcaderoTech lanceert RAD Studio 10 Seattle, het ultieme applicatieontwikkelingsplatform voor #Windows 10, #OSX, #Mobile en #IoT http://embt.co/1JpbMu9

Over Embarcadero Technologies
Embarcadero Technologies, Inc. is een vooraanstaande leverancier van bekroonde instrumenten voor applicatieontwikkelaars en database-experts, waarmee ze vlot systemen kunnen ontwerpen en bouwen en die beter laten draaien, ongeacht het platform of de programmeertaal. Negentig bedrijven uit de Fortune 100 en een actieve groep van meer dan drie miljoen gebruikers in de hele wereld vertrouwen op de producten van Embarcadero om hun productiviteit te verhogen, om hun kosten te verminderen, om het beheer van veranderingen en het naleven daarvan te vereenvoudigen, en om innovatie te versnellen. Embarcadero, opgericht in 1993 en met hoofdzetel in San Francisco, telt vestigingen in de hele wereld. Voor meer informatie www.embarcadero.com

###